• The Irish Fairy Door Company Rood rond feeëndeurtje

The Irish Fairy Door Company Rood rond feeëndeurtje

  • Rood rond feeëndeurtje De houten feeëndeuren, die gemaakt zijn in Ierland, zijn besprenkeld met echte magie, zodat ze klaar zijn voor bewoning door jouw fee. Iedere Ierse feeëndeur wordt geleverd met de magische sleutel in een flesje, drie stapstene
  • Merk: The Irish Fairy Door Company
  • Artikelnummer: 413
  • 24,95 Incl. btw

  • wishlist : or compare:

Informatie

De houten feeëndeuren, die gemaakt zijn in Ierland, zijn besprenkeld met echte magie, zodat ze klaar zijn voor bewoning door jouw fee.

Iedere Ierse feeëndeur wordt geleverd met de magische sleutel in een flesje, drie stapstenen, de Familie/Fee Lease overeenkomst, een notitieblokje voor jouw fee en de Feeën Welkoms Gids – alles wat je nodig hebt om je fee zich thuis te laten voelen in haar of zijn nieuwe mensenhuis! Als je eenmaal de naam van je fee hebt geregistreerd in het Feeën dagboek op de website (alles op de website is in het Engels, omdat de feeën uit Ierland komen), zul jij, samen met je zoon of dochter, een magische interactieve reis kunnen maken, met exclusieve verhalen en ideeën, die wekelijks direct uit de Feeën Vallei zullen komen. 

Alles wat je nodig hebt is geloof!

Als je eenmaal je fee geregistreerd hebt op www.theirishfairydoorcompany.com zul je elke week GRATIS exclusieve berichten krijgen van koningin Kate uit de Feeënvallei met leuke verhalen en dingen om te doen. (Je vindt de geheime code achter de Feeën welkomgids in de doos)

Elke deur is ongeveer 12 cm hoog. Alle Ierse feeëndeuren zijn geschikt om binnenshuis of buitenshuis te bevestigen. (Als je feeëndeur buiten wordt bevestigd, dan raden we je aan je deur twee keer per jaar te verven met buitenverf om te zorgen dat de deur zo glimmend en magisch blijft als op de dag dat je hem kocht!)

Dit is geen speelgoed. De materialen en de productie voldoen aan de speelgoed veiligheid handleiding onder nummer 2009/48/EC en is CE gemarkeerd. Kleine voorwerpen kunnen door kleine kinderen onder de drie jaar worden ingeslikt.

 

Leveringen opgeschort tot het najaar