Professionele bolderwagen met handrem en supersoepel bestuurbaar

Nieuwe generatie professionele duw bolderwagens: De Bolderland "Christof" voor de professionele kinderopvang. DeLuxe is de nieuwe standaard, uitgevoerd met handrem en parkeerrem. 
De nieuwe generatie houten duwbolderwagen in Nederland. Speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang. De nieuwe generatie DeLuxe bolderwagens voor gastouder en kinderdagverblijf. 
Met deze bolderwagen kun je 6 kinderen tegelijk veilig te vervoeren. Door de super soepele, grote luchtbanden met trommelrem aan de achterkant en de uiterst soepele zwenkwielen aan de voorkant, is de bolderwagen licht voort te duwen en makkelijk wendbaar. Door zijn handrem kun je makkelijk bijremmen als je heuvel af gaat en als je hem wilt parkeren, dan kun je de rem makkelijk vast zetten om wegrijden te voorkomen. Veiligheid stond voorop bij het ontwikkelen van deze wagen.
Het is niet alleen een praktisch vervoermiddel, maar ook vinden kinderen het een avontuur om in te rijden. 6 tuigjes zijn standaard op deze wagen en kinderzitjes zorgen voor veiligheid.
Door de compacte afmetingen (de "bak" is 69x87 cm) past hij door vrijwel elke deur. De duwstang steek wat verder naar achteren, zodat de wagen makkelijker achterover geduwd kan worden als je bijvoorbeeld een stoepje op moet.
Zijn unieke uiterlijk lokt ontzettend veel enthousiaste reactie op bij ouders en voorbijgangers. Het is een verschijning in de buurt en bijna alle kinderen willen graag mee met een ritje in de wagen. Ongeacht de verschillende leeftijden van je gastkindjes. Ook is er natuurlijk gedacht aan de mogelijkheid om met logo stickers reclame te maken voor je kinderopvang. Voor gastouders is hij onmisbaar!
Kinderdagverblijven kunnen ook verantwoord een ritje maken met deze wagen. De leidsters kunnen 6 kinderen meenemen op hun uitje als ze lekker naar buiten willen.

Maak je kinderopvang nèt even specialer dan de andere met een van onze wagens.
Simpelweg een fantastische bolderwagen!

 

 

Leveringen opgeschort tot het najaar