Leveringen opgeschort tot het najaar

Home

Bolderland

 

 

Toen de coronacrisis ook de kinderopvang trof, zagen we de vraag naar bolderwagens en accessoires bijna helemaal wegvallen. Hierdoor waren we genoodzaakt om ons meer op onze bouw en meubel activiteiten te richten. De grote projecten stapelen zich nu op en doordat we maar een klein bedrijf zijn, zijn we niet in staat om ook de bolderwagens en accessoires te produceren en te leveren.

Ook de levering van de materialen voor de bolderwagens zoals plaatmateriaal, wielen en stoffen laten lang op zich wachten en de prijzen liggen nog steeds erg hoog.

Hierdoor hebben we moeten besluiten om de productie en levering van bolderwagens en accessoires tot nader order op te schorten.

 

Dé oplossing om comfortabel en veilig tot 6 kinderen tegelijk te vervoeren met onze bolderkar kinderopvang. Bovendien koop je bij ons een duw bolderwagen van hoge kwaliteit voor de laagste prijs van Nederland

We denken graag met u mee. 

 

Beleef de bolderwagen Zara en bolderkar Nima

We hebben 3 soorten wagens:

Het professionele model bolderwagen van Bolderland is de "Christof". Deze luxe en compleet uitgeruste wagen is de trots van de Bolderland familie. Hij heeft grote soepele voor- en achterwielen op luchtbanden. Door de keuze van deze set wielen rijdt hij nog soepeler en is hij nog wendbaarder dan de andere bolderwagens uit onze serie. Hij heeft trommelremmen die tevens vastgezet kunnen worden. 
 De bolderwagen biedt plek aan 6 kinderen tot 4 jaar. Ze hebben allemaal hun eigen plekje die afgescheiden worden door tussenschotjes. Iedere plaats is standaard voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel. Hierdoor zijn aparte stoeltjes of losse tuigjes niet nodig. 

Onze grote bolderwagen de "Zara" maakt het mogelijk om 6 kinderen tegelijk veilig te vervoeren. Dit type is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik in de kinderopvang. Hij is zeer geschikt voor het kinderdagverblijf en het meest populair bij de gastouder. Hij is 75cm breed en past dus door vrijwel iedere deur.

Onze kleinere bolderkar de "Nima" vervoert tot 4 kinderen. Ook voor 2 kinderen en een baby is hij uitermate geschikt. Hierdoor is deze variant bij uitstek geschikt voor de particulier, of voor de kleinschalige kinderopvang. Qua formaat (slechts 60cm breed) is hij vergelijkbaar met een normale kinderwagen en daardoor dus zeer praktisch en hanteerbaar. 

Beide wagens hebben grote luchtbanden aan de achterkant en de zwenkwielen aan de voorkant, waardoor de bolderwagens licht voort te duwen en makkelijk wendbaar zijn.

Omdat er een ingang aan de achter- of zijkant zit, kunnen de grotere kinderen zelf in en uit stappen. Het zijn niet alleen een praktische vervoersmiddelen, maar vinden kinderen het ook een avontuur om in te rijden. Accessoires als tuigjes en kinderzitjes zorgen voor veiligheid en de huifjes in verschillende kleuren geven de wagens een heel eigen identiteit

Wil je een bolderkar kopen. Er zijn meerdere mogelijkheden